Ingyenes házhozszállítás, 1 munkanapos időgaranciával, 12:00-ig megtörtént rendelésekre.

Ezeket az illóolajokat használd a csillagjegyed szerint

Az asztrológia tanulmányozása összetett tevékenység, és olyan tehetséget és érzéket igényel, amellyel nem mindannyian rendelkezünk. Elmondható, hogy minden csillagjegy más-más életszemléletet képvisel, és megvannak a maga vonásai, erősségei és gyengeségei.

Cikkünkben egy érdekes megközelítést kínálunk az aromaterápiához, amely a csillagjegyeket is ötvözi. Mivel minden csillagjegyet egy bizonyos bolygó ural, megosztjuk, hogy melyik illóolajok a legmegfelelőbbek a csillagjegyed szerint.

1. Kos

A Kos jegyében születettek mindig magabiztosan cselekszenek, kíváncsiak, energikusak, versenyszellemmel rendelkeznek, de gyakran szenvednek fejfájástól és stressztől is.

A neroli vagy a levendulaolaj segíthet megnyugtatni az elmét egy hosszú, stresszes nap után, valamint enyhíti a fájdalmas fejfájást.

2. Bika

A Bika szereti a biztonságot és a stabilitást, különösen a szerelemben. Jegyüket a Vénusz uralja, ami lehetővé teszi számukra, hogy megbirkózzanak a nehéz helyzetekkel és felfedezzék az élet jó oldalát.

A cickafark illóolaj segíthet nekik az egyensúlyban és stabilitásban, amikor nagy változásokon mennek keresztül, a ylang-ylang olaj pedig csökkenti a szorongást és megnyugtatja az elmét a tolakodó gondolatoktól.

3. Ikrek

Az Ikrek rendkívül érdekes egyéniségek. Kíváncsiak, gyors gondolkodásúak, humorosak és nagyon kreatívak. Gyakran alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez, és ez növeli érzékenységüket és idegességüket.

Az olyan olajok, mint a majoránna és a kakukkfű, segíthetnek enyhíteni a stresszes helyzetek által okozott feszült nyaki és váll izmokat.

A bergamott segíthet a szorongás enyhítésében és a hangulat felemelésében, ami segít az Ikreknek ébernek, tiszta és éles elmével maradni.

4. Rák

A Rák jegyében születettek rendkívül érzékeny egyének. Szeretőek, gondoskodóak, de egyben kiszámíthatatlanok is.

Gyakran szenvednek gyomorpanaszoktól, beleértve a gyomorégést, a fekélyeket és a folyadékvisszatartást.

A legjobb olaj számukra a kamillaolaj, mivel ez segít javítani az emésztésüket.

5. Oroszlán

Magabiztos és megnyerő személyiségüknek köszönhetően az Oroszlánok hajlamosak erős energiát sugározni.

Ennek az energiának a fenntartásához az édes narancs illóolaj ajánlott - segít fenntartani az energiát és a pozitív hangulatot a munkahelyen vagy a napi feladatok során.

6. Szűz

A szüzek intelligens, nagyszerű perfekcionisták, gyakorlatias és felelősségteljes egyének. Gyakran szenvednek depressziótól, stressztől és allergiától.

A tömjénolaj segít nekik megnyugtatni elméjüket és betegségeiket.

7. Mérleg

A Mérlegek mindig az igazságot keresik, és sikerül fenntartani az egyensúlyt a romantika, a munka és a társasági élet között. Ám az e jegy alatt születettek gyakran szenvednek petefészek-problémáktól, hormonzavaroktól, vesekőtől.

Számukra muskátli illóolaj használata javasolt.

8. Skorpió

A Skorpió jegyében születettek szenvedélyes szerelmesek, erős intuícióval, erőteljes és titokzatos aurával rendelkeznek.

A muskátli illóolaj képes megszelídíteni a Skorpiók e vad oldalát. Segít egyensúlyba hozni az elmét a fokozott izgatottság idején.

9. Nyilas

A nyilasok lelkes utazók, és olyan illóolajra van szükségük, amely tovább ösztönözheti bátorságukat és lendületüket, hogy nyitott elmével fedezzék fel a világot. A teafa segíthet ebben, miközben az immunrendszert is erősíti.

10. Bak

A Bakok ambiciózus és határozott egyéniségek. Mindig hűségesek azokhoz, akiket szeretnek, és jó humorérzékük van. Gyenge pontjuk az ízületeik, a bőrük pedig hajlamos a pattanásokra.

Javasoljuk, hogy szantálfaolajjal végezzenek masszázst, ami erősíti csontjaikat és csökkenti a kellemetlen érzéseket.

Ez az olaj a bőr problémás területeire alkalmazva elősegíti a gyorsabb gyógyulást, miközben csökkenti a pattanásokat okozó baktériumok számát.

11. Vízöntő

Mindazok, akik a Vízöntő jegyében születtek, a grapefruit illóolaj segítségével feltölthetik magukat egy hosszú munkanap után. Javítja a hangulatot és csökkenti a mentális fáradtságot.

Mivel a Vízöntők szorgalmas és intelligens gondolkodók, más illóolajok is, mint például a borsmenta is segíthetnek serkenteni az érzékszerveket, és éberen tartani őket egy nagyobb projekt során.

12. Halak

Amikor a Halak sebezhetőnek érzik magukat, a Pálmarózsa olaj segíthet enyhíteni az érzelmeket, például az ideges feszültséget vagy a szorongást.

Az illóolaj segít enyhíteni a kétségek érzéseit, növeli önbecsülésüket és önbizalmukat.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Keresés

Kosár

A kosarad jelenleg üres.
Vissza