Ingyenes házhozszállítás, 1 munkanapos időgaranciával, 12:00-ig megtörtént rendelésekre.

Rólunk

Bemutatkozás

Markó Norbert vagyok a Jópofa Bolt tulajdonosa.

Markó Norbert

A webáruházat 2018-ban indítottam, mellyel akkoriban még az volt a célom, hogy jópofa, fából készült termékeket forgalmazzak. Persze ez nem így sikerült.

Az év közepe fele egyre inkább felkapottak lettek az Aroma Diffúzor készülékek, és szinte csak ezek a termékek kerültek a fókuszpontba.

Aroma Diffúzorok

A diffúzorok mellet helyet kaptak a fából készült napszemüvegek, karórák, csokornyakkendők is, tehát a cél, hogy fa hatású ill. fából készült termékek forgalmazására szerettem volna összpontosítani, az megvalósult.

2020-ban a statisztikák és a vásárlói igények alapján szembesültem azzal a ténnyel, hogy a 100% tisztaságú illóolajok még hiányoznak a kínálatból.

Külföldi portálokon utána olvastam, hogy az illóolajok milyen sokoldalú terápiás tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Ekkor jött az ötlet, hogy készítek olyan blogcikkeket, amelyek egészségügyi problémákról szólnak, és összekapcsoltam ezeket az illóolajok jótékony hatásaival.

Azóta több mint 100 db cikkem készült el ilyen tartalommal, hogy az olvasóimnak tájékoztatást nyújthassak az illóolajok egészségre gyakorolt terápiás előnyeiről.

Az egészség a holisztikus személyes jólét állapota is, amelyért minden személy, személyes (előzetes) gondoskodást nyújthat. Az egészség olyan kérdés, amely mindenkit érint.

A cikkek laikus módon magyarázzák el a gyógynövényekből kivont illóolajok, klinikai tanulmányokon alapuló jótékony hatásait, valamint a kezelési módszereket és megelőzési lehetőségeket.

Az illóolajok hatékony összetevőit nemcsak bemutatják a cikkek, hanem szeretetteljes módon és egészséges, tudományos alapon is ábrázolják.

"Boldogságot nem vásárolhatsz, de illóolajat igen, és az majdnem ugyanaz."

100% tisztaságú illóolajok

A cikkekben található információk nem orvosi tanácsok. Soha nem helyettesíthetik az orvosi vizsgálatot és diagnózist.

Célkitűzés

  • A webáruház folyamatos fejlesztése, vásárlói élmény fokozása a megbízhatóság szem előtt tartásával.
  • Saját illóolaj márka létrehozása. Jelenleg csak viszonteladóként történik az illóolaj csomagok értékesítése. A saját márkával szeretném elérni, hogy a vásárlóim minél gyakrabban, elégedetten térjenek vissza hozzám.

Alapítvány támogatása

Megfelelő forgalmi növekedést követően szeretnék KFT-t alapítani és támogatni a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületét, havonta legalább 1db elektromos meghajtású mopeddel.

Az ötlet egy kedves mozgássérült ismerősöm panaszából ered, mely szerint hónapokat kell várni, vagy egyáltalán nincs mód egy ilyen jármű igénylésére.

Az elmúlt másfél év organikus forgalma:

Organikus forgalom

A forgalom ingadozása a COVID-19-nek is köszönhető. Hol segített rajtunk, hol bizonytalanná tette a vásárlóinkat.

Erényeim

  • Expressz, 1 munkanapos ingyenes házhozszállítást biztosítok.
  • Rugalmasan kezelem az ügyfeleim esetleges problémáit.
  • Precíz, tartalmas vásárló segítő termékleírásokat készítek a termékeimről.
  • 2021-ben bekerültem Az év webshopja verseny döntős webáruházai közé.

Virágok

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Keresés

Kosár

A kosarad jelenleg üres.
Vissza